Gode råd til at sammensætte outfits med loafers

Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør have et eller flere par loafers i din skosamling. Først og fremmest er der tale om en tidløs klassiker. Derudover er loafers både yderst komfortable, stilfulde og praktiske. 

Ikke nok med det kan de også bruges til et hav af forskellige anledninger. Der er altså ingen grund til, hvorfor du ikke bør anskaffe dig et par loafers. Men hvordan styler du dine loafers på bedste vis? Det kan du læse mere om her.

Sådan styler du dine loafers

Hvis du har et par loafers, som du ikke helt ved, hvordan du skal style, finder du gode idéer her:

  • Arbejde

Arbejder du på et kontor, skal du højst sandsynligt finde et elegant og simpelt outfit. Her er loafers rigtig gode. Du kan nemlig style dine loafers med et par smarte ankelbukser i en neutral farve samt en blazer og en skjorte eller en hvid t-shirt. 

Er der tale om en varm sommerdag, er det ikke altid rart at have bukser på. I så fald kan du tage dine loafers på sammen med en fin pencilnederdel eller en knælang kjole. Vælger du kjolen, kan du ydermere style den med et lækkert bælte. Disse er alle rigtig fine kontorlooks.

  • Hverdag/fritid

Vil du gerne have dine loafers på i hverdagen, kan du sætte dem sammen med et par smarte jeans og en t-shirt eller en varm sweater. Du kan også tage en cardigan på sammen med en t-shirt. Hvis solen står højt på himlen, så tag en sød sommerkjole på sammen med dine loafers.